Küba Bakan Yardımcısının Ziyareti

Sayın Üyemiz,

TOBB dan alınan 28.05.2018 tarih ve 8098 sayılı yazısı,
Küba Dış Ticaret ve Yatırım Bakan Yardımcısı Ileana Nunez Mordoche’nin beraberindeki İş adamı heyetiyle 4-8 Haziran 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edeceği bildirilmektedir.
Kübalı heyetin ülkemize düzenleyeceği ziyaret kapsamında, 7 Haziran 2018, saat 14:00’de Maden-Metal, İnşaat, Turizm, Tarım Sanayi, Gıda İşleme ve Paketleme sektörlerinde iş yapan firmalarımızla, Birliğimiz Merkez Binasında “Türkiye – Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları” konulu bir toplantı gerçekleştirilecektir.
Söz konusu toplantıya katılacak olan firmalarımızın Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 5 Haziran 2018 tarihine kadar Birliğimize (E-mail:seda.gedik@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.