ABD'nin İran Politikası ve İran Yaptırımları Hakkında Toplantı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Birlikleri, ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 18:30’da TOBB İkiz Kuleler’de bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği belirtilmektedir. ABD Hazine ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıda, ABD’nin İran politikası ve İran yaptırımları hakkında bilgi verilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu çalışma yemeğine katılım sağlamak isteyen üyelerimizin TOBB internet sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/İran ve ABD” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak 17 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar iran@tobb.org.tr e-posta adresine iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.