Türkmenistan'da Enerji Projeleri Konferansı 16 Ekim 2018

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan 03.10.2018 tarih ve 14506 sayılı yazıda 5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurulu’nda, EİT TSO Sekretaryası 2018-2021 yıllarında Birliğimizce yürütülmesi kararlaştırıldığı bilgisi paylaşılmaktadır.

Bu çerçevede, TOBB – EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde “Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri” adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir. 16 Ekim 2018 tarihinde saat 11.00’de TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilecek etkinliğe Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılması hedeflenmektedir.

Konferans ardından, katılımcı Türkmen yetkililerinin temsilcileri ile firmalarımız arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir. Söz konusu yetkililerin listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler katılım teyidi veren firmalarımıza bilahare bildirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.