Enflasyonla Mücadele Programı

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde '' İndirim Kampanyası'' başlatılmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsa ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerinin İndirim Kampanyasına katkıda bulunmasının önem arz ettiği belirtilmektedir.

Bu itibarla, sunulan listedeki Tüketici Fiyat Endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması teşvik edilmekte ve indirim yapan üyelerimizin tespit edilmesi istenmektedir.

Bu çerçevede, “İndirim Kampanyası”na katılım sağlamanız ve indirim yaptığınız ürünlerle ilgili bilgileri, şirket bilgilerinizle birlikte, kampanyada kullanılan görseller ve medyada yer alan dokümanlarla beraber TOBB’a bildirilmek üzere 18 Ekim 2018 tarihine kadar Odamıza (E-posta: info@ayso.org.tr) iletmeniz hususunu bilgilerinize sunarız.