Kaizen - Blitz Hızlı İyileştirmelerle Maliyet Azaltma Eğitimi Gerçekleştirildi.

Aydın Sanayi Odası Örsdemir Balkan Salonunda 7-8 Mart 2018 tarihlerinde Bilig OpEx firması tarafından “Kaizen-Blitz Hızlı İyileştirmelerle Maliyet Azaltma Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitime Aydın Sanayisinin önde gelen firmalarından yaklaşık 30 kişi katıldı. Eğitmen Birden Tuluğ Siyahi tarafından, çeşitli yöntemlerle veri analizi gerçekleştirilmesi, Legolar ile sanal fabrikalar kurulması ve süreç iyileştirmeleri konusunda uygulamalar yaptırıldı.

Kaizen-Blitz yaklaşımı yada metodu özetle çok kısa sürede (5-7 gün) üzerine odaklanılmış bir konunun çeşitli iyileştirme ve problem çözme araçlarının kullanılmasıyla çözülmesidir. İhracat ve Ar-ge konusunda sanayicilerimizin her zaman yanında olmayı görev edinen odamız bu eğitimle birlikte firmalarımızın rekabetçi yapısını artırmak ve israfı engelleyerek maliyetlerini düşürmeyi hedeflemektedir. AYSO Kariyer bünyesinde eğitimlerimiz devam edecektir.