AYSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Oda Organ Seçimleri öncesi AYSO 2013-2018 Dönemi 58 Sayılı Son Meclis Toplantısı Meclis ve Komite üyelerinin katılımı ile odamız Örsdemir Balkan Toplantı Salonunda gerçekleşti.

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin; “Bildiğiniz üzere, 12 Mart 2018 tarihinde Odamızı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Odamız Yeni Hizmet Binası, Aydın Serbest Bölgesi, TOBB tarafından ASTİM OSB de yaptırılan Meslek Lisesinin ASTİM OSB’ye devredilmesi ve Odamız tarafından Aydın OSB de yaptırılan Anaokulun faaliyete geçişi konularında bilgi verilmiştir.

Oda seçimlerimizi ise 7 Nisan 2018 tarihinde yapıyoruz. Bu kapsamda, Efeler İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Seçim Takvimi ve Seçim Bildirisini siz değerli üyelerinize gönderdik. Seçimlerin Odamız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Meclis ve komite üyelerinin firmaları ve sektörleri ile ilgili gelişmeler ve yaşanılan sorunlar hakkında  karşılıklı istişarelerde bulunuldu.