Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i Ziyaret Etti

Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i ve AYSO Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, AYSO heyetinden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Sinan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Yıldız, Murat Aksüt ve Ufuk Dursun hazır bulundular.

Hizmet binası ile ilgili açıklamalarda da bulunan AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ‘’AYSO olarak 2018 yılında ASTİM Havaalanı Bulvarı üzerindeki alanda iki katlı bir hizmet binasını projelendirerek kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Aynı alanda yapılacak ASTİM OSB hizmet binası ve odamız hizmet binası projelerinde yer alacak ortak uygulamalar sayesinde, projelerin daha verimli ve uygun maliyetli olarak gerçekleşmesini sağlayacağız’’ dedi.

Aydın sanayisi ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında da bilgiler veren Şahin, ziyaretlerinden dolayı Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’e teşekkürlerini dile getirdi.