İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül Akçanal Aydın Sanayi Odasını Ziyaret Etti

İyi Parti Aydın İl Başkanı Dr. Betül Akçanal, İyi Parti Aydın İl Başkan Yardımcıları Hatice Kahraman, Reşat Sinan ve Bekir Güven, İyi Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesule Mucan, İyi Parti Aydın İl Sekreteri Şafak Akdoğan ve İyi Parti Aydın İlçe Muhasibi Şebnem Ebil Aydın Sanayi Odasını ziyaret ederek, AYSO Yönetimi ile bir araya geldi.

AYSO olarak çalışmalarını, 6 temel başlıkta; Yatırım, AR-GE, Üretim, İhracat, İstihdam ve Nitelikli Eğitim olarak yürüttüklerini belirten AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, gerçekleştirilmesi planlanan ve Aydın sanayisine büyük ivme kazandıracak olan Aydın Serbest Bölge çalışmalarını anlattı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Astim Organize Sanayi Bölgesinde yaptırılan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden de bahseden Başkan Şahin, ‘’Lisede ilimizdeki imalat sanayinin talep ettiği nitelikte öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmıştır. İlimiz ve bölgemiz için gelecek nesillerin mesleki eğitim tercihinde ve en iyi şekilde yetişmesinde örnek bir çalışma olacaktır’’ dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ziyaretlerinden dolayı İyi Parti Aydın İl Başkanı Dr. Betül Akçanal’a ve İyi Parti Aydın İl Yönetimine teşekkürlerini dile getirerek, başarılar diledi.