Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i Ziyaret Etti

Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar ve Kulüp Üyeleri Hidayet Akalın, Rahmi Gündem ve Yavuz Kaya,  Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Sinan Yılmaz ve AYSO Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Dursun hazır bulundular.

2008’den bu yana AYSO olarak çalışmalarını; Yatırım, AR-GE, Üretim, İhracat, İstihdam ve Nitelikli Eğitim olarak yürüttüklerini belirten AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Astim Organize Sanayi Bölgesinde yaptırılan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bahsetti. Başkan Şahin, ‘’Lisede ilimizdeki imalat sanayinin talep ettiği nitelikte öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmıştır. İlimiz ve bölgemiz için gelecek nesillerin mesleki eğitim tercihinde ve en iyi şekilde yetişmesinde örnek bir çalışma olacaktır. Ayrıca lisenin devri imzalanan protokolle Astim OSB’ye verilmiştir’’ dedi.

2017 yılı sonunda tamamlanan ‘Çalışan Anneler Mutlu Çocuklar’ Anaokulu projesi hakkında da bilgi veren Şahin, ‘Çalışan Anneler Mutlu Çocuklar’ Anaokulu projemize 2015 yılında başlayıp, 2017 yılı sonunda tamamladık. Anaokulu, TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulunun fikri ile ortaya çıkmış, Aydın Sanayi Odası tarafından projelendirilmiş ve Aydın Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılmıştır. Anaokulumuzu Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER’in makamında imzalanan protokol ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devrettik. Anaokulunda 3-6 yaş arası çocuklarına yönelik bakım ve eğitim hizmetleri verilmektedir’’ dedi.

Görüşme sonrasında Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’e plaket takdim etti.