Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin'i Ziyaret Etti

Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru, Aydın Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i ziyaret etti. Karşılıklı yapılan görüşme de, Aydın ilinin ekonomisi ve geleceği ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin nazik ziyareti için Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru’da bu ziyaretin ve karşılıklı fikir alışverişin de bulunmanın önemli olduğunu söyleyerek zaman zaman bir araya gelmenin faydalı olacağını beyan etti.