Ayso Başkanı Gökhan Maraş: “Cumhuri̇yeti̇mi̇zi̇n 100. Yılı Kutlu Olsun”

Aydın Sanayi Odası(AYSO) Başkanı Gökhan Maraş, Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının yüzüncü yılı, milletimizin azim, kararlılık ve birlikte mücadele ruhunun en güzel örneklerinden birini temsil ediyor.

Cumhuriyet, sadece bir devlet şekli değil, aynı zamanda bir düşünce sistemidir. Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine dayalı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu değerler, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma hedefimizin temelini oluşturuyor.

Aydın Sanayi Odası olarak, Türkiye’nin kalkınmasına ve sanayisinin büyümesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. İş dünyamızın her bir üyesi, ülkemizin ekonomik gelişimi için el birliğiyle çalışıyor ve üreten Türkiye’nin bir parçası olmaktan onur duyuyor. Bu anlamlı gün, Cumhuriyetimize olan bağlılığımızı ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatıyor.

Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ve umutla karşılıyoruz. Geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek için bir araya gelmemizin zamanıdır. Cumhuriyetimizi kuranların gösterdiği kararlılık ve azimle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımızı yineleyerek, aziz milletimizin ve sanayicilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!