AYSO BAŞKANI GÖKHAN MARAŞ, WCF GENEL KONSEY TOPLANTISI’NA KATILDI

TOBB Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü Dünya Odalar Federasyonu’nun (WCF) Avrupa ve Asya Zirvesi kapsamında düzenlenen ve Ticaret Bakanı Sn.Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen WCF Genel Konsey toplantısı, İstanbul Rixos Tersane’de düzenlendi.

Toplantıya, ICC Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş’da katılım sağlayarak, iş dünyasının gelişimine yönelik önemli görüş alışverişlerinde bulundu.

Toplantıda, Dünyanın en büyük iş örgütü Milletlerarası Ticaret Odası’nın (ICC) 2024-2026 yol haritası değerlendirildi

Yol haritasında; ticari kısıtlamalarla etkin mücadele, ticarette dijitalleşmenin hızlandırılması, Dünya Ticaret Örgütü’nün reforme edilmesi ve işlerlik kazandırılması, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlikte etkin rol alınması, ICC tahkim mekanizmasında yapay zeka kullanımının yaygınlaşması ön plana çıkıyor.