Ayso Yöneti̇mi̇ Üye Zi̇yaretleri̇ne Hız Verdi̇

AYSO Yönetimi üye ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerin ilk durağı İlimizin Buharkent ilçesi oldu. Üye ziyaretleri kapsamında; Turkuaz Tekstil ve Selüloz Ürünleri Ltd. Şti.-Seher Aksoy, Seval Kablo Aydınlatma Cihazları A.Ş.-Ersin Turgut ve Ahmet Turgut, Kaanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Mustafa Kağan, Pasha Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Erhan Önal, Aysu Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Onur Aysu ve Sibel Aysu, SBM Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.-Savaş Tatar, Zorlu Doğal Elektrik Üretimi A.Ş. Kızıldere Şubesi-Hüseyin Murat Güler, Limgaz Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Serkan Aydın ziyaret edildi.

Ziyaretlerde; üyelerimizin üretim faaliyetleri, yatırım programları ve sektörlerine göre ihtiyaç duydukları vasıflı-vasıfsız iş gücünün temini ile ilgili ortak çalışmalar yapılması görüşüldü. Buharkent ilçemizde sanayici üyelerimiz için ihtiyaç olan iş gücü ile alakalı eğitim programları açılması hususunda Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile görüşülmesine karar verildi. Başkanımız Gökhan Maraş özellikle firmalarımızın istihdam, üretim, makina, ihracat ve AR-GE süreçlerinde faydalanabilecekleri teşvik konularının belirlenmesi için Odamızda dijital ortamda yeni bir platform çalışması yapıldığının bilgisini verdi.

Ziyaretler kapsamında üyelerimize Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş tarafından üye sertifikaları ve başarı plaketleri takdim edildi.
Misafirperverliklerinden dolayı üyelerimize teşekkür ederiz. AYSO Yönetimi, sanayici üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm süreçleri ve projeler geliştirmeye devam edecek