Başkan Maraş, Genç Girişimciler ile Bir Araya Geldi

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, KOSGEB tarafından ilan edilen, “İleri Girişimcilik Destekleme Programı” kapsamında, Aydın, Muğla, Denizli illerini kapsayan makine ve gıda imalatı sektörlerinin gelişmesine yönelik iş fikri destek çağrısı sonucunda 1’er Milyon TL destek almaya hak kazanan Aydınlı 10 genç girişimci ile KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Genel Sekreterimiz Kerem Öden ve KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger’in de katılım sağladığı toplantıda, girişimciler projeleri ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptılar.

Toplantı sonunda Başkan Maraş, AYSO olarak mentörlük hizmeti vermeye devam ettiğimiz girişimcilerimizi 24 ve 26 Haziran 2024 tarihlerinde Odamızda gerçekleşecek olan ‘’İhracat Pazarlama ve Müşteri İkna Yöntemleri’’ eğitimine davet etti.