DENİZLİ SANAYİ ODASI MAKİNE İMALATI MESLEK GRUBU ÜYELERİ VE MAKSİAD ÜYELERİ, AYDIN SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Denizli Sanayi Odası’na bağlı Makine İmalatı Meslek Grubu üyeleri ve MAKSİAD (Makine Sanayileri İş İnsanları Derneği) Denizli Şubesi üyeleri, Aydın Sanayi Odası’nı ziyaret ederek işbirliği ve bilgi paylaşımı fırsatı buldular.

DSO Meclis Başkanı İ.Okan Konyalıoğlu ve MAKSİAD Başkan Yardımcısı Ferit Bozdemir’in de yer aldığı heyeti, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Pehlivan ve 14.Meslek Komite(Elektrik, Elektronik ve Makine Sanayi) Üyemiz Cihat Akkuş karşıladı.

Ziyaret kapsamında, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü tarafından Odamızın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Başkan Gözlüklü, Denizli heyetine Aydın Sanayi Odası’nın rolü, üyelerine sunduğu destekler ve bölge sanayisinin gelişimine katkıları konularında bilgi verdi. Sunum sırasında, Aydın’ın sanayi potansiyeli ve makine sektörü de ele alındı. Denizli heyeti ise, Aydın Sanayi Odası’nın yapılanması ve işleyişi hakkında merak ettikleri konuları sorarak daha geniş bir perspektif kazandılar.

Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, bu tür ziyaretlerin bölgesel işbirliklerini güçlendirme ve sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlama adına önemli olduğu vurgulayarak, her iki oda da, gelecekteki benzer etkinliklerle işbirliğini sürdürme niyetinde olduklarını ifade etti.

DSO Meclis Başkanı İ.Okan Konyalıoğlu, Aydın Sanayi Odası’nın misafirperverliği ve işbirliği fırsatları için teşekkürlerini ileterek, Denizli sanayisi ile DSO’nun yürüttüğü çalışmalar ve hedeflerini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, DSO Meclis Başkanı İ.Okan Konyalıoğlu’na ve MAKSİAD Başkan Yardımcısı Ferit Bozdemir’e Odamıza yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu ise, günün anısına Başkanımız Hakkı Gözlüklü’ye Sanayinin Kadim Şehri Denizli Kitabını hediye etti.

Aydın Sanayi Odası ziyareti sonrası Denizli heyeti, üye firmalarımız HAUS Makine A.Ş. ve Polat Makine A.Ş. firmalarını ziyaret ederek, fabrika üretim tesislerinde incelemelerde bulundular. Heyet, üye firmalarımızın üretim faaliyetleri ve makine sektörünün şehrimizin üretim potansiyeline olan katkısı ile ilgili detaylı bilgiler aldılar.