Satın Alma Tedarik Yönetimi Eğitimi

Aydın Sanayi Odası Ata, 610. Sk. No.: 3, 09010 Efeler/Aydın, Aydın, Efeler, Türkiye

Satınalma ve Tedarik Yönetiminde Temel Kavramlar Satınalma ve Tedarik Kavramı Tedarik İşlevinin Gelişimi Satınalma ve Tedarik Yönetiminin Önemi

Dış Ticarette Nokta Atışı İhracat Eğitimi

Eğitim tamamlayan katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Ayso’da Bireyler için temel finansal okuryazarlık eğitimi düzenlendi.

Teknik Resim ve Tolerans Eğitimi

Dersin Amacı Katılımcılara, makine parçalarının imalat resimlerini ve montaj resimlerini anlayabilme, Resimlere tolerans bilgisi ekleyebilme, makine tasarımları yapabilme, çizilmiş resimleri okuyabilme ve bu faaliyetlerde Teknik Resmi etkin bir biçimde kullanabilme bilgi ve becerisini kazandırmak.

İhracat Pazarlama ve Müşteri ikna Yöntemleri

Dersin Amacı Aydın Sanayi Odası olarak hedefimiz; bu program ile üye firmalarımıza farklı bir bakış açısı kazandırarak ihracatta başarılı olmalarını sağlamaktır.

Finansal Okuryazarlık ve Bireysel Yatırım Stratejileri Eğitimi

Eğitimin Amacı Eğitimin temel amacı, katılımcılara finansal okuryazarlık kazandırarak bireysel yatırım stratejilerini oluşturmalarına rehberlik etmek ve finansal başarılarını artırmalarını sağlamaktır. Anıl Kösehancı liderliğindeki eğitim, temel ve ileri düzey finansal konuları kapsayarak katılımcılara pratik bilgiler ve stratejik beceriler sunmayı hedefler.