İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü Ve Ayso İşbi̇rli̇ği̇ İle Cumhuri̇yeti̇n 100.yılına Özel Etki̇nli̇k

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Süleyman Ekici’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek yeni görev dönemlerinde kendilerine başarılar diledi.
Ziyarete, komite üyemiz İbrahim Bozkurt ve Genel Sekreterimiz Kerem Öden’de katıldı.
Görüşmede, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Sanayi Odası işbirliği ile Cumhuriyetimizin 100.yılına özel gerçekleştirilecek olan ‘’Cumhuriyetimizin 100.yılında 100 Çınarla 100 Yıllara Geleceğe Selam Gönderiyoruz’’ etkinliği görüşüldü.
Etkinlik kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yerleşkelerine ve Aydın Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 100 köy okuluna 100 çınar fidanı dikilecek.