İzmi̇r İtalya Konsolosu Valerio Giorgo’ya Veda Daveti̇

4 yıldan bu yana İzmir İtalya Konsolosu olarak görev yapan ve görev süresini tamamlayan Sayın Valerio Giorgio’ya Swissotel Büyük Efes’te veda kokteyli düzenlendi.
Veda kokteyline Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, eşi Elmas Maraş ile katılarak, İzmir İtalya Konsolosu Valerio Giorgio ve değerli eşi Michele Moubarak Giorgio ile bir araya geldi.
Başkan Maraş, ‘’Türkiye’nin önemli ticaret ortaklarından biri olan İtalya ile Türkiye arasında kurulan köprüde sizlerle olan işbirliğimiz ve dostluğumuz çok kıymetli. Çok değerli işbirlikleriniz ve destekleriniz sayesinde gerçekleştirdiğimiz projeler ve etkinlikler, İlimizin ve iş dünyamızın büyümesine ve gelişmesine büyük katkılar sağladı. Odamız bünyesinde faaliyet gösteren ‘İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği-Aydın İrtibat Ofisi’nin çalışmalarına verdiğiniz kıymetli desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Yeni görevinizde de başarılı çalışmalara imza atacağınıza inancımız sonsuz. Sizin ve aileniz için yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.