SÖKE TİCARET ODASI’NIN 50. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Söke Ticaret Odası’nın 50. kuruluş yıldönümü, Kuşadası Golf Club’da düzenlenen törenle kutlandı. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar’ın ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen etkinliğe, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş ve Genel Sekreterimiz Kerem Öden katılım sağlarken, Aydın protokolü ve bölge oda ve borsa başkanları katıldı.

Etkinlikte, Söke iş dünyasının gelişimine katkı sağlayan üyelere ödülleri takdim edildi.

TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu, Söke Ticaret Odası’nın 50 yıllık serüveninde üstlendiği önemli rolü vurgularken, yerel kalkınma ve bölgesel iş birliğinin önemine dikkat çekti. Söke Ticaret Odası’nın bölge ekonomisine kattığı değerleri belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Aydın Sanayi Odası olarak, Söke Ticaret Odası’nın 50. yıl dönümünü kutluyor, nice başarılı yıllar diliyoruz.