ÜYELERİMİZİN, TOBB TÜRKİYE SEKTÖR MECLİSLERİ’NDE YER ALMASINDAN GURUR DUYUYORUZ

Haus Makine A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve Odamız Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü, TOBB Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclis üyesi olarak görev almaya başlamıştır. Aydın sanayisinin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla üstleneceği bu yeni görevde Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Aydın Sanayi Odası olarak, Haus Makine A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve Odamız Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü’nün TOBB Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclisi’nde ve Kaltun Madencilik A.Ş. Genel Koordinatörü ve önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yunus Şahin’in TOBB Türkiye Madencilik Meclisi’nde yer almasının gururunu yaşıyoruz.

İki farklı sektörde temsil edilmek, bölgemizin ekonomik kalkınmasına ve sanayimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır.