Ayso Başkanı Maraş İzmi̇r İtalyan Ti̇caret Ve Sanayi̇ Odası Deni̇zli̇ İrti̇bat Ofi̇si̇ Açılışına Katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Denizli Sanayi Odası bünyesinde ”İtalya İrtibat Ofisi Açılış’’ törenine katılım sağladı. Açılışta, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, İzmir İtalyan Konsolosu Valerio Giorgio ve İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pietro Alba yer aldı. İmzalanan protokol sonrasında Ofis açılış töreni için kurdele kesilerek İtalya ile Denizli sanayisi arasındaki ticari ilişkiler ve yatırım ilişkilerini arttıracak İtalya İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş; geçen yıl Aydın Sanayi Odası bünyesinde açılan, İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Aydın İrtibat Ofisi’nin, kurumlar arası işbirliği çalışmalarını güçlendirdiğini, yatırım ve ticari ilişkilerin gelişmesine katkı verdiğini belirtti. Bölgemizde, ikinci irtibat ofisinin Denizli Sanayi Odası’nda açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Maraş, Denizli Sanayi Odası ve sanayici üyelerine hayırlı olmasını diledi.