AYDIN
SANAYİ ODASI

Ayso Eki̇m Ayı Mecli̇s Toplantısı Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

AYSO 2022-2026 Dönemi Ağustos ayı, 13 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığında Odamız Örsdemir Balkan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ekim ayı olağan meclis toplantısına; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Komitesi Üyelerimiz ile Ekim ayında odamıza yeni kayıt olan üyelerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Cumhuriyetimizin 100.yılının büyük bir onur ve coşkuyla kutlanacağını belirterek tüm üyelerimizi Cumhuriyeti bizlere emanet eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı söylemeye davet etti.

Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş’ın Oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumu, dönem içi faaliyetler, sektör değerlendirmeleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunması ile devam etti.

2022 yılı Oda seçimlerinden itibaren 1 yılda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sunum yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, 2023 Ocak ayı itibariyle 160 yeni üye kaydı yapılarak 1008 faal üyeye ulaştıklarını belirtti. 2008 yılında faaliyetine toplam 510 sanayici üye ile başlayan Aydın Sanayi Odası’nın Ekim 2023 itibariyle üye sayısını %166 kat arttırdığını belirtti.

Odamıza kayıtları yeni yapılan üyelerimiz; NOVAPRIME GRUP LTD.ŞTİ.-Anıl Kösehancı’ya, ALP GÜÇ AKTARMA A.Ş.-Serap ve Erkan Şimşek’e ve DD E-TİCARET LTD.ŞTİ.-Ercan Demirtaş’a üye sertifikaları Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş tarafından takdim edildi. Üyelerimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

Konuk sunumlarında; Aydın KOSGEB Müdürü-Sadullah Dülger ‘’KOSGEB İleri Girişimci Destek Programı hakkında bilgi verirken, KPMG Türkiye Ortağı Yeminli Mali Müşavir Güray Kurşunoğlu ‘’Enflasyon Muhasebesi’’ konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Eximbank Aydın İrtibat Bürosu-Nail Şimşek ise Eximbank’ın İlimizdeki çalışmaları hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundu.

Sunumların ardından Yeminli Mali Müşavir Güray Kurşunoğlu’na, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş plaket takdiminde bulundu.

Meclis, komite ve yeni üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın