AYDIN
SANAYİ ODASI

Hi̇lmi̇ Duruoğlu Yeni̇ Dönemde de Başkan Olarak Seçildi

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla 81 ilde oluşturulan TOBB GGK’nın 2023-2027 dönemi seçimleri Odamız meclis salonunda gerçekleştirildi.

Seçim neticesinde TOBB Aydın GGK İcra Komitesi üyelerinin oy birliği ile Hilmi Duruoğlu, yeni dönemde de başkan olarak seçildi.

17 kişilik icra komitesinde AYSO Yönetim Kurulu Üyesi Halil Canatan ve Genel Sekreter Yardımcısı Engin Yılmaz doğal üye olarak yer alırken, Anıl Kösehancı başkan yardımcısı olarak seçildi.

TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimini değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, AYSO Yönetim Kurulu olarak gençlere her zaman güvendiklerini ve Aydın için yürütecekleri her çalışmada ve projede arkalarında olacaklarını söyledi.

Maraş, “Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 81 ilde oluşturulan bu kurullar Türkiye’nin en büyük girişimci ağı. AYSO olarak koordinatörlüğünü yürüttüğümüz, Aydın Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte ilimizde girişimcilik kültürünü geliştirecek, gençlere rol model olacak faaliyetler ve projeler ile şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkanlığa tekrar seçilen Hilmi Duruoğlu ise; ‘’TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu olarak, genç girişimcilerin iş dünyasında daha fazla söz sahibi olmalarını ve gelişmelerini desteklemeyi amaçlayan bir misyonu üstleniyoruz. Bu misyonu gerçekleştirmek için icra kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışacağız. Bu noktada, desteklerini ve güvenlerini bizden esirgemeyen Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Aydın’ın genç ve dinamik girişimcileri olarak, iş dünyasında yeni başarılar ve projeler için birlikte çalışarak önemli adımlar atmaya hazırız. Genç girişimcilerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımıza hızla başlayacağımıza inanıyorum. Bu süreçte, her birinizin fikirleri, önerileri ve enerjisi bizim için çok değerli olacak. Sizlerin desteğiyle, TOBB bünyesinde genç girişimciliğin gücünü her platformda sonuç odaklı projelerimizle kanıtlayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Yapılan seçimlerin sonucuna göre TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Asil üyeler: Hilmi Duruoğlu, Anıl Kösehancı, Veli Can Özdemir, Şükri Enis Sarı, M. İlker Akçil, Edip Sayıalioğlu, Nihat Özhan, Kaan Üzüm, Bahacan Kabasakal, Hüseyin Anıl Genç, Alihan Coşkun, Özgüç Sürer, Alper Manyaslı, Fevzi Alp Ayaydın, Onur Güleç

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın