AYDIN
SANAYİ ODASI

Ayso Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

AYSO 2022-2026 Dönemi Kasım ayı, 14 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığında Odamız Örsdemir Balkan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kasım ayı olağan meclis toplantısına; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Komitesi Üyelerimiz ile Kasım ayında odamıza yeni kayıt olan üyelerimiz katıldı.

Toplantı, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü’nün açılış konuşması ile başladı. Başkan Gözlüklü, 2008 yılında kurulan Odamızın, geçen dönemler içindeki değerli başkanların, meclis ve yönetim kurulu üyelerinin Odamıza kattıkları değerleri, üye hizmet anlayışını ve oda kültürü hakkında konuşarak Kasım Ayı Meclis Toplantısının açılışını gerçekleştirdi.

Toplantının devamında konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumunu değerlendirdikten sonra Kasım ayı Odamız faaliyetlerinden bahsederek sunum gerçekleştirdi.

Odamıza kaydı yeni yapılan üyemiz; FMS AQUA MAKİNA LTD. ŞTİ.-Hüseyin Tuğan’a, üye sertifikaları Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş tarafından takdim edildi. Üyemiz faaliyeti hakkında bilgilendirme yaptı.

Konuk sunumlarında; ADÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Ahmet Çağdaş Seçkin ‘’Endüstri ve Yapay Zeka’’ konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Sunumların ardından Doç. Dr. Ahmet Çağdaş Seçkin’e, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş plaket takdiminde bulundu.

Meclis, komite, sanayici üyelerimize ve konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın