Başkan Maraş’dan Yeni Üyelere Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Efeler ilçesinde bulunan ve Odamıza yeni kayıt olan üyelerimizi ziyaret etti.

Ziyaret listesinde; Serpet Gıda Ltd.Şti.-Emin Zeytun, Karadirek Makina Ltd.Şti-İhsan Karadirek, Aysun Taş Deniz Su Ürünleri-Özgür Taş, Akoğlu Ahşap Metal-Mustafa Akoğlu, Aydın Jeneratör Ltd.Şti.-Mehmet Alper, Mono Pet ve Deri Ürünleri Ltd.Şti.-Mert Saat, Alp Güç Aktarma Teknolojileri A.Ş.-Erkan Şimşek, Amber Koku Ltd.Şti.-Cemal Güven, Begintar Tarım Makinaları Ltd.Şti.-Şaban Batur ve Aymobsan Metal A.Ş.-Erdal Kırcal yer aldı.

Ziyaretlere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ufuk Dursun, Genel Sekreterimiz Kerem Öden eşlik etti.

Ziyaretlerde; üyelerimizin üretim faaliyetleri, yatırım programları hakkında bilgiler alınarak, sektörlerine ilişkin talep ve beklentiler konuşuldu. AYSO Yönetimi, sanayici üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm süreçleri üretmeye devam ediyor.

Misafirperverliklerinden dolayı yeni üyelerimize teşekkür ederiz.