Aydın Gi̇ri̇şi̇mci̇li̇k, Teknoloji̇ Ve İnovasyon Platformu Kuruluyor

ADÜ Teknokent A.Ş., Finansal Okuryazarlık & Girişimcilik Derneği (FOGİDER) ve Odamız koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Platformda, Aydın’daki girişimcilik ekosistemine sürdürülebilir katkı sağlanması hedefleniyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Üniversite/Sanayi İş Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi de platformun çalışmaları içinde yer alacak. ADÜ Teknokent’te gerçekleşen protokol imza törenine; ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı-FOGİDER Başkan Yardımcısı Hilmi Duruoğlu, Finansal Okuryazarlık Girişimcilik Derneği Başkanı-TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Ayaydın, GGK İcra Kurulu Üyesi Engin Yılmaz ve FOGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Vural katılım sağladı.