AYDIN
SANAYİ ODASI

Genç Girişimciler Heyeti, Başkan Maraş İle Bir Araya Geldi

TOBB Ankara ve Muğla Genç Girişimciler Kurullarının Başkanları ve Kurulların İcra Komitesi Üyeleri; Adnan Menderes Üniversitesi, ADÜ Teknokent ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu ortaklığıyla düzenlenen ‘’Kariyer Yolculuğunda Girişimcilik’’ etkinliğine katılmak için Aydın’a iştirak ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş ile bir araya geldiler.  

Koordinatör odası olduğumuz TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu’nun da yer aldığı görüşmede; Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi Duruoğlu, Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı, Ankara Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hakan Tarhan, Muğla Genç Girişimciler Başkanı Berke Altınsoy ve TOBB Aydın, Ankara ve Muğla’nın GGK üyeleri katıldı.

Sohbet havasında geçen görüşmede, Genç Girişimciler Kurul Heyeti karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Başkan Maraş’tan tavsiyeler alıp, planlanan projeleri aktardılar.

Başkan Maraş,  ‘’Hepimizin ortak gayesi şehrimizin ve ülkemizin her alanda gelişimine katkı sunmak. Bu bağlamda çok güzel projelere ve çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum. TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu’nun koordinatör odası olarak, sizleri Odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Birlikte yapılacak çalışmaları girişimcilerimize önemini ne kadar hissettirirsek, aynı alanda faaliyet gösteren, ya da göstermek isteyen gençlerimize de örnek olacaktır. Aydın Sanayi Odası olarak genç girişimcileri teşvik edecek, azmini ve cesaretini güçlendirecek, potansiyellerini artıracak her türlü projenin ve çalışmanın yanındayız’’ dedi.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın