AYSO Eğitim Atölyesi Eğitimlerine Devam Ediyor

AYSO Eğitim Atölyesi bünyesinde Odamıza kayıtlı farklı sektörlerden sanayici üyelerimizin katıldığı, AYSO Dış Ticaret Danışmanı Fahrettin Koşan tarafından verilen ‘’İhracat Pazarlama&Müşteri İkna Yöntemleri’’ eğitimi gerçekleşti.

Haftada 2 gün toplam 6 saat olarak gerçekleşen eğitimde;

• Potansiyel Alıcılarla İş Yapmaya Hazır mıyız?
  • İhracat Yolculuğu Sürecinde Neler yaşayacağız?
  • Hangi Ülkelere Ürünümüzü Satmalıyız?
  • Hedef Alıcıların Araştırılması Nasıl olmalı?
  • TradeMap gümrük verilerine göre ürünlerimizi Hangi Hedef Ülkeler alım yapar?
  • Global Pazardaki Gerçek Alıcıları Nasıl Bulabiliriz?
  • Yurtdışındaki Rakiplerimizin Kimlere Sattıklarını Nasıl görebiliriz?
  • Yurtdışı Hedef Alıcıların bizim ürünlerimizi tercih etmesi için Neler Yapmalıyız?
  • Resimli Fiyat Teklifi ve Proforma Nasıl olmalı ki Alıcılarımız etkilensin?
  • Firma ve ürün tanıtımlarımızda Alıcıların beğeneceği Facebook, Instagram sayfaları ile Youtube videoları Nasıl olmalı? Vb. konu başlıkları ele alındı.

AYSO Eğitim Atölyesi ve eğitim faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, “Odamız bünyesinde düzenlediğimiz AYSO Eğitim Atölyesi eğitimlerine her geçen gün artan ilgi ve eğitim talepleri bizleri memnun ediyor. Bu eğitimimiz de, ihracat yapmak ya da ihracatını arttırmak isteyen sanayici üye firmalarımızın ihracatta kısa zamanda başarılı olmasını sağlayacak pratik bilgiler ve ipuçları uygulamalı olarak anlatılmaktadır. Eğitim ile birlikte üyelerimiz, kendi ticaretlerinin yanı sıra Aydın’ın ihracatına da olumlu katkı sağlayacaklardır. Üyelerimize yönelik bu ve benzeri eğitimleri 2024 yılında da vermeye devam edeceğiz. Aynı zamanda üyelerimiz AYSO Eğitim Atölyesi bünyesinde görmek istedikleri eğitimler için Odamız ile iletişime geçebilirler” dedi.