AYDIN
SANAYİ ODASI

AYSO, Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

AYSO Yönetimi üye ziyaretleri kapsamında, Nazilli ilçesinde yer alan üyelerimiz; Uğur Soğutma Makinaları A.Ş.-Erdoğan Uçar, Hüseyin Tırpancı Kardeşler Hurdacılık ve Geri Dönüşüm-Hüseyin Tırpancı, Nazilli SMT Makina Ltd.Şti.-Nuri Sağbaş, Ar Pen Doğrama Sistemleri Ltd.Şti.-Mesut Algan, GMK Galaslı Makina Ltd.Şti.-Fahri Kalaz, Nazsan Makina Ltd.Şti.-Aziz Adıgüzel ve Özşahinler Nakliyat Ltd.Şti.-İsa Şahin’i ziyaret ettiler.

Ziyaret heyetinde, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Betül Pirinç Yıldız, Halil Canatan ve Gökhan Pehlivan ile Genel Sekreterimiz Kerem Öden yer aldı.
Ziyaretlerde, sanayici üyelerimizin fabrikalarında incelemelerde bulunarak, üretim faaliyetleri, yatırım programları hakkında bilgiler alındı.

Ziyaretler kapsamında Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Cumhuriyetimizin 100.yılında en çok ihracat gerçekleştirerek elektrik/elektronik ve iklimlendirme sektörlerinde dereceye giren Uğur Soğutma Makinaları A.Ş.-Erdoğan Uçar’a başarı plaketi takdim ettiler.

AYSO Yönetimi, sanayici üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm süreçleri ve projeler geliştirmeye devam edecek. 

Nazik ev sahipliklerinden dolayı üyelerimize teşekkür ederiz.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın