‘18. ICC Türkiye Tahkim Günü’ Gerçekleşti

“18. ICC Türkiye Tahkim Günü”, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde TOBB Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde İstanbul Fairmont Quasar Otel’de düzenlendi.

ICC Milletlerarası Tahkim Divanı Başkanı Sayın Claudia Salomon’un katıldığı etkinliğe, ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş ile Hukuk Müşavirimiz Himmet Pehlivan katılım sağladı.

İş dünyası ve uluslararası hukukçuların yer aldığı 18. ICC Türkiye Tahkim Günü’nde, Avrupa’daki son reformlar ve Türkiye’nin tahkim ortamına etkileri; Türk içtihat hukukunda uluslararası tahkim açısından son dönem gelişmeleri ile uluslararası tahkimde yapay zekânın kullanımı ve uluslararası tahkimde yolsuzluk sorunları ele alındı.