AYSO’da Finansal Okuryazarlık ve Bireysel Yatırım Stratejileri Eğitimi Gerçekleştirildi

AYSO Eğitim Atölyesi bünyesinde ve Odamız ev sahipliğinde Finansal Okuryazarlık ve Bireysel Yatırım Stratejileri Eğitimi gerçekleştirildi.

Katılımcıların Enflasyonist ortamda bireysel yatırım stratejileri oluşturmalarına rehberlik etmeyi amaçlayan butik eğitimde pratik bilgiler ve stratejik beceriler paylaşıldı.

Ayrıca firmalar açısından; içinde bulunduğumuz süreçte, başta finansmana erişim ve artan üretim maliyetleri gibi temel sorunlara yönelik olarak geliştirilmiş ve doğrudan karlılığa etki eden; yapay zeka destekli hibrit bir sistem olan “İnovatif Maliyet Yönetimi ve Satınalma süreçlerine yönelik Finansal stratejilerin entegrasyonu” programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu Bşk. Yrd. ve FOGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Kösehancı liderliğindeki eğitime Genel Sekreterimiz Kerem Öden, FOGİDER Genel Sekreteri Av. Ahmet Çetinbilek ve Yatırım Uzmanı G.Can Şahin katılım gösterdi.