AYDIN
SANAYİ ODASI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediyesi Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Aydın Sanayi Odası Yönetimini Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediyesi Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Aydın Sanayi Odası(AYSO) Yönetimini Ziyaret Etti.

AYSO Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette Aydın’ın güncel ekonomik ve sosyal konuları üzerine değerlendirme ve fikir alışverişi yapıldı. Görüşmede sanayi ve üretim alanındaki gelişmeler, istihdam olanakları ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri üzerine de istişarelerde bulunuldu.

Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu’nun ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Ufuk Dursun ve Mehmet Tuncer, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Merve Alpargun Altıntaş, Betül Pirinç Yıldız, Murat Aksüt, Oral Erbay, Halil Canatan ile sanayici üyelerimiz Erinç Öğütçü, Feridun Tavil ve Halil Kula yer aldı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Maraş, ‘’Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediyesi Başkan adayı Sayın Anıl Yetişkin, bugün Odamız Yönetim Kurulu’na nazik bir ziyarette bulundular. 5 sene çabuk geçiyor ve Sayın Başkan şimdi yeni bir dönemim hazırlığı içerisinde. Yeni dönemle ilgili bugün kendileri geleceğe dönük Aydın ili ve Aydın sanayisi ile ilgili fikirlerini ve projelerini bizimle paylaşma nezaketinde bulundu. Bizler de sanayimizi ilgilendiren bir takım konuları kendilerine anlatma fırsatı bulduk. Sayın Başkana ve Sayın Anıl Yetişkin’e bugün nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerin başta ülkemize ve sonrasında Aydın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın