AYDIN
SANAYİ ODASI

Aydın İş Dünyası İle İstişare Toplantısı Hazine Ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’in Katılımı İle Gerçekleşti

Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Borsası işbirliğiyle, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’in teşrifleriyle düzenlenen ‘’Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’’ Aydın Ticaret Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşti.

Gerçekleştirilen toplantıya, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Milletvekilleri, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, AYSO, AYTO ve ATB Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri, Aydın’lı iş insanları katıldı.

Bakanımız Mehmet Şimşek Dijital ve Yeşil Dönüşüm konularının önümüzdeki 10 yıla sanayici açısından damga vuracağını vurguladığı sunumundan sonra ilimiz ve Aydın sanayisi için de tavsiyelerde bulundu.

Devamında Orta Vadeli Program ve izlenen ekonomi politikaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Şimşek, Aydın ili için raylı sistem başta olmak üzere yapılacak üst yapı projelerine destek vereceklerini açıkladı.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın