AYDIN
SANAYİ ODASI

Aydın Sanayi Odası Olarak “AI:YDIN Yapay Zeka Çağında Teknoloji Zirvesi” nde Bizde Yerimizi Aldık

21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde Adnan Menderes Üniversitesi Google Developer Students Club (GDSC) Topluluğu ve Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen “AI:YDIN Yapay Zeka Çağında Teknoloji Zirvesi” etkinliğinde Aydın Sanayi Odası olarak biz de yerimizi aldık.

Sürdürülebilir teknolojilerin geleceğine ışık tutacak Üniversite öğrencilerimizle bir araya gelip, Türkiye’de yapay zekânın önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek geleceği şekillendiren bu teknolojideki hedeflerini konuştuk.

Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, “Yazılım”, “Mühendislik Teknolojileri”, “Otomotiv”, “Deprem”, “Sanayi Devrimi”, “Simple IoT Çözümleri”, “Networking”, “Vestas”, “Gamification” ve “CV Çalışması” adlı oturumların yanı sıra, “Altyapı ve Ulaşım”, “Girişimcilik” ve “Aktif Öğrencilik” adlı çalıştaylar da gerçekleştirildi.

Yaratıcılığını ve liderlik potansiyellerini ortaya çıkaran tüm gençlerimize her zaman yanlarında olduğumuzu belirterek, çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın