AYDIN
SANAYİ ODASI

BAŞKAN MARAŞ BASIN TOPLANTISINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Başkan Maraş’ın 2023 yılı değerlendirmesini ve 2024 yılı faaliyet ve projelerini aktardığı basın toplantısına, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ufuk Dursun, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Merve Alpargun Altıntaş, Murat Aksüt, Halil Canatan, Oral Erbay, AYSO Hukuk Müşaviri Av. Himmet Pehlivan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Karagöl, basın kurumları temsilcileri ve mensupları katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Odamızın çalışmalarını, üretim ve ihracata yönelik atılan adımları ve proje değerlendirmelerini basın mensupları ile paylaştı.

Basın mensuplarını Aydın Sanayi Odası çatısı altında ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Maraş, toplantıda bulunan basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantı, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun’a ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Karagöl’e plaket takdimi sonrası basın mensuplarının sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın