Başkan Maraş, Eurochambres Congress 2024’e Katıldı

ICC Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Belçika’nın Antwerp şehrinde gerçekleştirilen “Eurochambres Congress 2024”e katılım sağladı.

Kongre, Antwerp Eyaleti Valisi Sn. Cathy Berx ve Eurochambres Başkanı Sn. Vladimír Dlouhý‘in açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından paralel atölye çalışmaları ve panel tartışmaları gerçekleştirildi.

Paneller bölümünde TOBB Başkanımız ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Eurochambres Başkan Yardımcısı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu ‘’Küresel Bir Ekonomi İçin Küresel Bir Oda Ağı’’ başlığı altında konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hisarcıklıoğlu, uluslararası işbirliği, ekonomik entegrasyonun güvenlik ve ekonomik refahın önkoşulu olduğunu vurgu yaparak görüşlerini aktardı.

Başkanımız Gökhan Maraş, aynı zamanda Kongrede Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sn. Faruk Kaymakçı ile de bir araya geldi.
Panellerin ardından Eurochambres Kongresi hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.