AYDIN
SANAYİ ODASI

İSO İKİNCİ 500 AÇIKLANDI: AYSO’DAN 8 FİRMA LİSTEDE

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2023 sonuçlarını açıkladı. İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2023 listesinde AYSO Üyesi 8 firma yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Başkan Maraş, ‘’ İstanbul Sanayi Odası tarafından yayımlanan “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasında, AYSO üyesi 8 firmamızın bu prestijli listede yer alması büyük bir gurur kaynağıdır. Ülkemizin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayan üye firmalarımız, yaptıkları yatırımlarla sadece kendi sektörlerinde değil, Türkiye sanayisinin genelinde de büyümeye ve gelişmeye öncülük etmektedirler. Bu başarı, Aydın’ın sanayi gücünü ve ekonomik potansiyelini daha da ileri taşımaktadır. Bu önemli başarıda emeği geçen tüm üyelerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Aydın Sanayi Odası olarak üyelerimizin yanında olmaya, iş birliği ve dayanışma ruhu içerisinde, ilimizin ekonomik büyümesine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz’’ dedi.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın