AYDIN
SANAYİ ODASI

ODAMIZIN “MAKİNE SEKTÖRÜ VE TEDARİKÇİLERİ” UR-GE KÜME PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Odamız iş birliği ile devlet yardımlarından etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak ve pazarlama kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla, Makine İmalatı ve Tedarikçileri olarak 11 sanayici üyemizin yer aldığı UR-GE (Uluslar Arası Rekabeti Geliştirme) Projesi kapsamında; gerçekleştirilen firma ziyaretleri ve ihtiyaç analizi çalışmalarının sonuçlarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Ticaret Bakanlığı’na sunulmak üzere raporlanan sonuçlar, Oda bünyesindeki firmaların temsilcileri ile birlikte incelendi.

Toplantıda; firma analiz sonuçlarının değerlendirilmesi, anket ile belirlenen eğitim konuların belirlenmesi, firmalarımızın danışmanlık konu ve takviminin belirlenmesi, anket ile talep edilen yurtdışı seyahatlerinin ve fuar katılımının değerlendirilmesi gibi konu başlıkları yer aldı.

Genel Sekreterimiz Kerem Öden, ‘’UR-GE projesi kapsamında elde edilen verilerin firmalarla bir araya gelerek değerlendirilmesi ve ileri adımların planlanması, sanayici üyelerimizin proje sürecine aktif katılımı ve görüşleri, proje başarısında önemli bir rol oynayacaktır. UR-GE projesi ile sağlanan bu değerli bilgilerin, üye firmaların uluslararası rekabet güçlerini artırmalarına yönelik stratejik adımların atılmasında büyük fayda sağlayacaktır’’ dedi.

Gönderiyi paylaşmak için:

Diğer Haberlerimize Göz Atın