TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BÖLGE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın Genç Girişimciler Kurulu(GGK) İcra Komitesi Başkanımız ve TOBB GGK Ege Bölge Temsilcimiz Hilmi Duruoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Toplantısı’na katıldı. Toplantı, TOBB İkiz Kuleler’de düzenlendi.

Toplantıda, genç girişimcilerin faaliyetleri ve kurulların çalışmaları üzerinde detaylı değerlendirmeler yapıldı. Bölgelerde gerçekleştirilen ve gelecekte planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Bu çerçevede, genç girişimcilerin bölgesel düzeydeki rolü ve katkıları ele alındı. Başkan Duruoğlu, toplantının önemine vurgu yaparak, genç girişimcilerin ülke ekonomisine katkısının artırılması için yapılan çalışmaların önemini belirtti.