Ayso Eği̇ti̇m Atölyesi̇ Bünyesi̇nde Dış Ti̇carette Nokta Atışı İhracat Eği̇ti̇mi̇ Başladı

Firmalarımız için önemli bir kazanım olacak olan AYSO Eğitim Atölyesi bünyesinde ‘Dış Ticarette Nokta Atışı İhracat Eğitimi’ programı başladı.

23 Ekim 2023 tarihinde başlatılan eğitim programı ile firmaların rekabet gücüne katkı sağlanması, üretilen ürünlerin pazar payının geliştirilmesi ve ihtiyaç duyulan donanımlı dış ticaret personeli istihdamının sağlanması amaçlanıyor. AYSO tarafından 3 yıl önce başlatılan ve devam eden ihracat eğitimi ile bugüne kadar 3 dönem eğitim programı yapıldı.

Eğitim kapsamında pazar araştırması, dış ticaret istihbaratı, hedef pazar ve alıcıların tespiti, uluslararası satış teknikleri ve uluslararası pazarlama karması organizasyonu konularında teorik ve pratik eğitimler verilmektedir.

Odamız Dış Ticaret Danışmanı Fahrettin Koşan tarafından verilen eğitimde, ihracatçı üyelerimiz bünyesinde ticari istihbarat biriminin oluşması sağlanıyor.

AYSO Eğitim Atölyesi, ‘’Dış Ticarette Nokta Atışı İhracat Eğitim’’ programı haftada 2 gün toplam 24 saat olarak AYSO Eğitim Salonu’nda gerçekleştirmektedir.