AYSO Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

AYSO 2022-2026 Dönemi Ağustos ayı, 23 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığında Odamız Örsdemir Balkan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ağustos ayı olağan meclis toplantısına; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ile Meslek Komitesi Üyelerimiz katıldı.

Toplantı, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü’nün Meclis oturumunu açması ile başladı. Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Türkiye ekonomisinin güncel durumu, enflasyon, üretim maliyetlerinde yaşanan artışlar ve yeni vergi uygulamalarının özel sektöre etkileri gibi önemli konularda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının devamında konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Tuncer, Oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumunu değerlendirdikten sonra Odamızın 2024 Ağustos ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda, meclis ve komite üyelerimiz de kendi sektörlerinde karşılaştıkları sorunlar hakkında görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri, çeşitli zorluklar ve çözüm önerileri üzerine tartışmalarda bulunarak, karşılıklı deneyimlerini ve çözüm önerilerini aktardı.

Toplantı, AYSO Proje ve Eğitim Danışmanı Öğretim Üyesi Murat Güney’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “İÇ PAYDAŞ” çalışması ile devam etti. Güney, iç paydaşların rolünü ve katılımını artırmaya yönelik stratejiler sunarak, AYSO’nun organizasyonel gelişimini destekleyen önerilerde bulundu. Çalışmada, iç paydaşlar arasında verimli bir bilgi alışverişi ve ortak çözümler sunuldu.

Ağustos Ayı Meclis toplantımız, Meclis ve Komite Üyelerimizin güncel konular üzerinde değerlendirme yapmaları akabinde, dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Meclis, komite ve sanayici üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.