AYSO Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

AYSO 2022-2026 Dönemi Nisan ayı, 19 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığında Odamız Örsdemir Balkan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Nisan ayı olağan meclis toplantısına; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ile Meslek Komitesi Üyelerimiz katıldı.

Toplantı, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü’nün Meclis oturumunu açması ile başladı.

Toplantının devamında konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumunu değerlendirdikten sonra Odamızın 2024 Nisan ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konuk sunumlarında; TKDK Aydın-Muğla İl Koordinatörü Arzu Akar ‘’AYDIN İÇİN FIRSATLAR; IPARD (Kırsal Kalkınma Programları) ve Diğer AB Fon Programları’’ konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Nisan Ayı Meclis toplantımız, Meclis Üyelerimizin güncel konular üzerinde değerlendirme yapmaları akabinde, dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Meclis, komite, sanayici üyelerimize ve konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.