Ayso’da Tobb Kadın Ve Genç Gi̇ri̇şi̇mci̇ler Kurullarında İl İcra Komi̇tesi̇ Üyeli̇ği̇ Seçi̇mleri̇ Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve 81 ilde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İl İcra Kurullarında, İl İcra Komitesi Üyeliği Seçimleri Odamızda gerçekleştirildi.

Seçim öncesinde kurul üyeleriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Odamız koordinatörlüğünde yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında üyeler ile birlikte fikir alış verişinde bulundu. AYSO olarak, kurul üyelerine her türlü işbirliği için hazır olduklarını ifade eden Başkan Maraş “Seçilecek olan arkadaşlarımızın TOBB Aydın İl İcra Kurullarında Odamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Saat 10.00’da başlayıp, 17:00’de tamamlanan Aydın Sanayi Odası’na bağlı kurul üyelerinin yer aldığı seçimlerde daha önceden müracaatını yapan adaylar asil ve yedek üyeler olarak seçildiler. Yapılan seçimler sonucu TOBB Genç Girişimciler İcra Komitesi Asil üyeliklerine Anıl Kösehancı, Velican Özdemir, Şükrü Enis Sarı yedek üyeliğe ise Tuna Taşkın, Metin Kaan Uyguntüzel ve İsmail Öztanır seçildi. TOBB Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asil Üyeliğine Özden Gözlüklü Saka yedek üyeliğe ise Ece Armağan seçildi.

Aydın genelinde ilçe odalarda gerçekleştirilen seçimlerde kazanan isimlerle birlikte il icra komitesi oluşturulmuş olacak. Kurullar itiraz süreçlerinin ardından, 31.10.2023 tarihinde gerçekleştirilecek ilk toplantıda başkanlık seçimlerini gerçekleştirecek.

TOBB Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, yeni dönemde başarılı çalışmalar dileriz.