AYSO’da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

AYSO 2022-2026 Dönemi Ocak ayı, 16 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığında Odamız Örsdemir Balkan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ocak ayı olağan meclis toplantısına; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ile Meslek Komitesi Üyelerimiz katıldı.

Toplantı, Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü’nün açılış konuşması ile başladı. Başkan Gözlüklü, yeni yılın yeni umutlar, yeni fırsatlar ve yeni hedefler barındırdığını, yenilik ve değişimlerin herkes için yol açıcı olduğunu söyledi.

Toplantının devamında konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumunu değerlendirdikten sonra oda faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bilgilendirme sonrasında meclis üyelerimiz ile sektörel sorunlar, güncel ekonomik gelişmeler, iş dünyasının talep ve çözüm önerileri istişare edildi.

Konuk sunumlarında; Arkhetech A.Ş.-Yasin Kaya ‘’Ürünlerin, makinaların veya fabrika kurulumu için, tanıtıcı sanal gerçeklik’’ ile Arute Solutions-Fatih Çakıcı ‘’Üretim süreçlerinde veri ve deneyimlerin analizi ile optimizasyon’’ konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.

Meclis, komite, sanayici üyelerimize ve konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.