AYSO’dan Girişimcilere Mentorlük Desteği Devam Ediyor

KOSGEB tarafından ilan edilen, “İleri Girişimcilik Destekleme Programı” kapsamında, projeleri kabul edilerek desteklenecek genç girişimcilere, Odamız koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz mentörlük çalışmasının ikinci toplantısı AYSO Hizmet Binası’nda yapıldı.

Bu kapsamda, Genel Sekreterimiz Kerem Öden ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı, proje sahibi genç girişimci ile bir araya geldi.

Toplantıda, Projeleri kapsamında çalışmalarına başlayan girişimcilerimize; TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu Bşk. Yard. Anıl Kösehancı, MBA tarafından iş planlarına yönelik; Stratejik Yönetim Süreçlerine dair sunum gerçekleştirildi.

Hizmet kapsamında Aydın Sanayi Odası, programa dahil olan, makine ve gıda üretimi konularında geliştirecekleri projeleri kabul gören yeni genç girişimciye yol göstererek faydalı çalışmalara imza atılması hedeflenmektedir.