Başkan Maraş: ”Türki̇ye’ni̇n İki̇nci̇ 500 Büyük Sanayi̇ Kuruluşunda Yer Alan Fi̇rmamızı Kutluyorum”

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması’na göre Aydın Sanayi Odası’ndan Söke Değirmencilik A.Ş. firmasının ikinci 500 arasında yer aldığını belirtti.

Maraş, “Üretim, ihracat ve istihdamdaki başarılarıyla şehrimizi gururlandıran Söke Değirmencilik A.Ş. firmamızı, çalışanlarını ve emeği olan herkesi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Maraş, ‘’Türkiye’nin ilk 500 listesinde de Aydın Sanayi Odası’ndan 5 firmamız yer almıştı. Firmalarımızın geldiği nokta ve yürütülecek çalışmaların belirlenmesi önemli bir gösterge niteliği taşıyor. Firmalarımızın başarısı bizleri gururlandırırken, teşvik edici oluyor. Son yıllarda yaşadığımız türlü zorluklara rağmen özveriyle çalışarak Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan firmamızı kutluyorum. Bu önemli araştırma için İstanbul Sanayi Odası ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.