Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından Odamıza Ziyaret

Odamızı ziyaret eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’a, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş ev sahipliği yaptı.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ufuk Dursun, Meclis Üyemiz Nazmi Aksoy, Genel Sekreterimiz Kerem Öden, Astim OSB Müdürü Erdem Bilgili, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen katıldı.

Ziyarette odalar arasındaki işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Sayın Başkanlara nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.