Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri fuarının açılış programı, Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aydın Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ufuk Dursun’da açılışta yer aldı.
Dursun, Aydın iş dünyasının kalkınması için bu tür organizasyonların önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, “Sanayicilerimizin ve genç girişimcilerimizin doğru desteklerle daha güçlü bir üretim yapısına ulaşacağına inanıyoruz” dedi.
Fuar, 10-11 Nisan tarihlerinde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Devlet desteklerine dair güncel bilgi almak isteyen tüm üyelerimizi fuarı ziyaret etmeye davet ediyoruz.


