Sanayinin Devleri Arasında Ayso’dan 9 Firma Yer Aldı

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2023 sonuçlarını açıkladı. Sanayinin check-up’ı olarak nitelenen, sanayi sektörü başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin büyümesinden ihracatına, finansmandan yatırım iklimine kadar birçok alanda detaylı bilgiler içeren araştırmaya göre, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde AYSO Üyesi 9 firma yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Açıklamasında Aydın’ın devler listesindeki gücünü artırdığını kaydeden Maraş, ‘’Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında 9 üyemizle temsil edilmekten gurur duyuyoruz. Firmalarımız üretim ve ihracat yapmaya, istihdam oluşturmaya devam ederek, ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürüyorlar. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan tüm sanayicilerimizi, çalışanlarımızı ve emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Sanayimize ışık tutan böylesi bir çalışmayı yaptıkları için İstanbul Sanayi Odası’na ve çalışmada yer alan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.