Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Açıklandı: Ada İnşaat Mermer Maden Üçüncü Sırada!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) iş birliğinde, şirketlerin 2019-2021 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçları açıklandı. 27 farklı İlden ve 35 ayrı sektörden şirketlerin yer aldığı İlk 100’de, 2019-2021 döneminde iki yılda ortalama büyüme oranı yüzde 569 oldu. Cirosunu 2 yılda % 1744 oranında artıran Üyemiz Ada İnşaat Mermer Maden Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. Türkiye’nin en hızlı büyüyen üçüncü şirketi olarak listede yer aldı.

Türkiye 100 programının, ülkenin en hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına dikkat çekmek, ulusal ve uluslararası bağlantılarını kuvvetlendirmek için düzenlendiğini belirten AYSO Başkanı Maraş, “Üyemiz Ada İnşaat Mermer Maden Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. örnek olacak bir büyüme hızı göstererek Türkiye’nin en hızlı büyüyen firmaları arasında yer aldı. Aydın’ın böyle hızlı büyüyen örneklerine daha çok ihtiyacı var. Bu büyüme oranlarının gelecekte de devam etmesini ve ilk 100 içerisindeki üye sayımızın artmasını temenni ediyorum. Türkiye’de hızla büyüyen 100 şirket arasında 3’üncü olarak büyük başarı gösteren Üyemizi ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.